Home

 

 

Wie is Nathalie?
 

Mijn naam is Nathalie Gerritsen-Viguurs. Geboren op 11 september 1972 in het zuiden van Nederland. Tegenwoordig woonachtig net over de grens in Vlaams BelgiŽ met mijn man Harry en dochter Sanne.

 

Mijn hele leven hou ik al van creatieve en kunstzinnige dingen. Sinds 2002 ben ik ook een enthousiast fotografe. Dat jaar kocht ik mijn eerste digitale camera (een sony dsc s-85) en leerde ik een hoop over fotografie door te doen, erover te lezen en door in discussiegroepen te gaan met andere fotografen. Al snel merkte ik dat ik meer wilde doen met deze nieuwe passie. Ik kocht toen een digitale spiegelreflex, de Canon EOS 10D en sindsdien is mijn liefde voor deze nieuwe uitdaging enkel nog groter geworden. En het groeit nog elke dag! Tegenwoordig ga ik zelden nog van huis zonder mijn camera (Canon EOS 50D).

 

 

 

Mijn fotowerk en voorkeuren

 

Een collega-fotograaf typeerde me ooit eens als "de vrouw van de kleurtjes". Hoewel ik zwart-wit fotografie vooral bij portretten erg mooi vind, ben ik daarnaast ook altijd op zoek naar mooie kleuren om me heen. Het maakt me vrolijk! Als fotografe wil ik vooral erg veelzijdig en creatief zijn. Uiteraard heb ik daarbij ook mijn voorkeuren. Via deze website wil ik u graag een indruk geven van mijn fotowerk. Ik hoop dat de liefde die ik voor fotografie heb via deze site een beetje zichtbaar is.  Momenteel geniet ik vooral van de fotoshoots in samenwerking met Syl Verberk van Syllie Faces. Haar bodypaints inspireren me en zijn een feest van kleur! December 2011 brachten we samen het boek "Syllie Figures" uit.

 

 

 

 

 

 

 

         

          Foto door Harry

 

 

 

           Foto door Ramon Mangold

 

 

 

Copyright

 

Uiteraard geldt voor al het fotowerk op deze website het copyright. Foto's mogen nooit zonder toestemming van de fotograaf van een website gehaald worden. Voor copyrightvoorwaarden zie "colofon en copyright"

 

 

Contact

 

Vanaf de indexpagina kunt u naar mijn gastenboek. Ik vind het erg leuk als u een berichtje achterlaat als u langs geweest bent.

 

Voor vragen, opmerkingen, reacties, opdrachten enz. kunt u natuurlijk ook contact opnemen via email! info@figuresphotography.nl.

 

Tot ziens!

Groetjes van Nathalie.                                                                                                     Home